Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Queen Seven, juw betaalbare schoonheidssalon in de regio Lier!

Wij geven jouw lichaam de zorg die het verdient. Ontdek snel ons ruime aanbod nagel- schoonheidsbehandelingen. En voel je opnieuw beter in je vel!

Nagelstyling

Verwen je nagels met een unieke creatie van nagelstudio Queen Seven. Bij ons geen kant-en-klaar-nagels, maar echte nail art op jouw maat. Creativiteit en schoonheid tegelijkertijd!

Verzorging

Queen Seven is ht adres voor een betaalbare gelaats- en lichaamsverzorging in de regio Lier! Wij brengen jouw lichaam terug in balans, zodat je weldra straalt als nooit tevoren!

Afslanken

Misschien wil je een paar kilootjes kwijt? Misschien wil je je voedingsgewoontes onder handen nemen? Geen probleem. Queen Seven is jouw coach in voedingsadvies en afslanken!
Specialiteiten

Schoonheidssalon Lier: een tiptop beautybehandeling hoeft niet duur te zijn

Ben je op zoek naar een professioneel en betaalbaar schoonheidssalon in Lier? Dan is nail- en beautysalon Queen Seven ht perfecte adresje voor een uitgebreide gelaats- en lichaamsverzorging.

Zaakvoerster en schoonheidsexperte Kelly Vervoort heeft een vurige passie voor nagelstyling en schoonheidsbehandelingen. Na een opleiding tot nagelstyliste behaalde ze ook het diploma van erkend schoonheidsspecialiste. Ze helpt je graag verder met al je beauty-vragen!

Ook vandaag blijft Kelly zichzelf intensief bijscholen. Ze volgt regelmatig cursussen om haar klanten de allerbeste en nieuwste technieken te kunnen aanbieden.

Een greep uit het ruime aanbod van Queen Seven: kunstnagels, definitieve ontharing, gelaatsverzorging en lichaamsverzorging, wimpers, handverzorging en voetverzorging, permanente make-up,

Nail- en beautysalon Queen Seven weet raad met elke schoonheidsbehandeling in de regio Lier. Zodat je je opnieuw beter in je vel voelt. En met een roze bril naar de toekomst kijkt!

Queen Seven is ook juw schoonheidssalon in de regio Lier. Bel ons op voor meer informatie of maak meteen een afspraak online. Over een paar minuten staat je naam te blinken in onze planning!

Jouw schoonheidssalon in lier n coach in voedings- en afslankingsadvies!

Je lichaam is belangrijk en vereist een aantal belangrijke musts om in optimale vorm te blijven. Zo zijn regelmatig sporten en een gezond voedingspatroon absoluut geen overbodige luxe! Op deze manier help je jezelf om een gezonde levensstijl te hanteren n om je gezondheid op peil te houden. Kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Queen Seven is met het grootste plezier jouw coach in zowel voedings- als in afslankingsadvies in Lier!

Misschien wil je bijvoorbeeld enkele kilootjes afvallen, maar slaag je er maar niet in om je weegschaal gelukkig te maken? Ook dan kan je bij Queen Seven terecht. We begeleiden je van begin tot einde met deskundig advies en staan je bij met raad en daad om je afslankingsproces te vergemakkelijken. Samen met jou gaan we op zoek naar een manier om af te slanken die matcht met jouw leefgewoonten, maar met tegelijkertijd met als doel je ultieme streefgewicht te bereiken. Je ziet, jouw schoonheidssalon in Lier heeft slechts n missie: je lichaam laten schitteren als nooit tevoren!

Heb je interesse in ons professionele voedings- en afslankingsadvies? Neem dan alvast een kijkje op onze andere website! Voor verdere vragen en/of opmerkingen kan je ons verder altijd bereiken via het telefoonnummer +32 472356744 of via het e-mailadres info@queen-seven.be. Je schoonheidssalon in Lier geeft je graag meer uitleg over de mogelijke behandelingen!
© 2013-2017 Queen Seven: Beauty, nails & more
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Twitter
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Queen Seven: Beauty, nails & more
Mechelbaan 77
2500 Koningshooikt
GSM: +32 472356744
Contacteer ons